ТЕМИ: А-Я

default

Елеазар Хараш за ... Теун Марес

  Един от толтеките, който в момента работи в Америка, се казва Теун Марес. Излязоха три книги негови. За вика на орела, за възвръщането на воините мъдреци и т.н. Тези книги са много разпространени, още не са излезли на български, постепенно по-нататък може да ви запозная с тях. Но тук става въпрос за една истинска Мъдрост, за древните толтеки, за една дълбочина, която липсва при Кастанеда.
  Из идея за размишление Адам и Ева, 2 май 2000г.
  Има Атланти пръснати из ... Теун Марес, неговите книги нали, той си замина скоро така. Дълбок мой брат и негови хора идваха и на моите лекции. Много дълбоко познава атланските... Той си е прероден атлант.
  Из интервю за Портал 12
  Здравето е едно разумно, живо същество и ти трябва да го отгледаш в себе си. Това важи и особено за третото внимание на толтеките. Този автор, който ползвам и много уважавам се казва Теун Марез. Името му на толтекски Те уун Маа и рис означава предводител на Великата Вода. Това е толтек от трета степен на вниманието. В момента живее в Африка. Мои хора от Англия ме запознаха с него. Той има около седем книги. Много голям стратег. Това не означава, че е лесно да бъде разбран. Но това е един от много дълбоките автори, които изнасят истински традиции на толтеките. И особено последната му книга “Сянката на вълчия огън.”
  Из лекция Дървото на изцелението, изнесена на 5 октомври 2004г.
ОЩЕ РЕЗУЛТАТИ ЗА : "Теун Марес" ...