ТЕМИ: А-Я

default

Елеазар Хараш за ... Лечението

  Празно е лечението на човека, ако той не избере правилния живот. Човек, който няма връзка с правилното поведение, лечението му е голяма илюзия. Очаква го нова болест и нови трудности, дори и да бъде излекуван. Неправилното поведение поражда болестите.
  Из лекция Важни неща, изнесена на 2-ри декември 2014г.
  Най-могъщата лечебна Сила, без да се сравнява с други сили: това е върховната Сила преди Вселената и затова индианците наблягат на нея – това е Тайната на лечението.
  Из идея за размишление Здравето, 1 май 2018г.
  Лечението само на физическото тяло никога не дава истински резултати. То е само въведение, но не е изцеление на човека, на неговия разум, по-скоро ум и на неговото сърце. Това е само едно въведение.
  Из идея за размишление Здравето, 5 април 2005г.
  Значи приемането на Бога, а това е пряко приемане на чистата Божествена любов, в която е самата жизнена енергия. Това е жизнената енергия на здравето. Тя не може да дойде от ума или от някакъв човек – тя идва от самата Любов. Това означава, че лечението на всяка болест е лечение на заблуждения. Заблуждения, които са изгубили любовта си към Бога.

  Да се излекуват всички заблуждения, има само един начин – любов към Бога. Никакво физическо, психическо, социално преуспяване – любов към Бога – законът е тотален. Който не го е разбрал, много прераждания ще гони себе си.
   
  Из идея за размишление За здравето, 6-ти ноември 2007г.
  Празно е лечението на човека, ако той не избере правилния живот. Човек, който няма връзка с правилното поведение, лечението му е голяма илюзия - очаква го нова болест и нови трудности, дори и да бъде излекуван.
  Из книгата Покоят е виждащ, 2015г.
ОЩЕ РЕЗУЛТАТИ ЗА : "Лечението" ...