ТЕМИ: А-Я

default

Елеазар Хараш за ... Лемурия

  Така чрез постепенно сгъстяване на астралната материя е започнала да се заражда Лемурия, третата коренна раса. Всяка коренна раса има седем подраси. При Лемурия някои са в другото състояние, отвъдни, а в четвърта, пета, шеста и седма започват да се сгъстяват. Същият закон е важал и за материка, наречен Лемурия, който по-късно се нарича континент. Постепенно този астрален материк започнал да се сгъстява, започнал да се оформя от астрала огромен земен материк, защото той е трябвало да посрещне лемурианците долу на земята, трябвало да има условия. И той от астрала се сгъстява под натиска на боговете.
  Из лекция Третата раса Лемурия, изнесена на 5-ти август 2008г.
  Тука, в Лемурия, желанията са главно физически и астрални. Това лемурийско съзнание е особено пристрастено към света на желанията, говорим цялостно, за голямата част от Лемурия. А желанията създават, запомнете, винаги въображаеми светове.
  Из лекция Третата раса Лемурия, изнесена на 5-ти август 2008г.
  Огромният континент Му — другото име на Лемурия — е бил разрушен от могъщо земетресе- ние, тука говорим за най-голямото, и от много тежко дишащи вулкани. Тогава те са били първични. След време ще ви кажа нещо за това, какво означава думата първична земя. Така централната част на Лемурия пропада в дъното на Индийския океан. А една малка част от лемурианците се спасили чрез помощта на тайнствен народ, наречен Теро. Този подземен народ открил своите секретни входове, своите непристъпни места. И така хиляди хора и животни от Лемурия са спасени от Теро в подземни, тайни места. Малка част се спасила, защото малка част била предупредена. А след това мощно земетресение на Лемурия се родили два нови огромни материка, два нови огромни, гигантски острова — Атлантида.
  Из лекция Третата раса Лемурия, изнесена на 5-ти август 2008г.
  И така тази третата, лемуро-расата е нещо много тайнствено, защото е плод на вторичната, призрачна раса, която е вложила своето огромно въображение в лемурийците. Дълго време, дълги периоди тази раса слизала в астрални форми и също така дълго време била безполова. Отначало тя е била безполова, но с течение на времето, с течение на процесите впоследствие тя става двуполо ва, андрогинна.
  Из лекция Третата раса Лемурия, изнесена на 2-ри септември 2008г.
ОЩЕ РЕЗУЛТАТИ ЗА : "Лемурия" ...