ТЕМИ: А-Я

default

Елеазар Хараш за ... Кошмарите

  Преди много хиляди години в Атлантида се е случило нещо много голямо, велика драма. При тази драма е станала голяма промяна върху нашата реалност – става въпрос за съзнанието. Изменил се е образът на нашето съзнание. Днешният свят продължава да е свързан с това древно събитие, която причина е била посята от четвъртата, най-опасната раса – туранците. Те са посяли именно тези кошмари, тези чудавища, които и сега продължават да работят в астралния свят, понякога и във физическия. Тези туранци и тяхните кошмари сега продължават да действат и във вид на демони във вътрешните тела на човека. Те са неуморими и няма да спрат да работят, докато ние не постигнем нашата си цел – единение с Орела.
  Из лекция Окултната мъдрост на атлантите, изнесена на 6 юли 2004г.
  Когато астралната светлина се сгъстява, се раждат кошмари, фантазии, призраци и т.н.

  Кошмари, призраци и болести днес си играят с човека – това е играта на змията, но Свещеният Огън днес започва да се проявява в ученика.

  Чистата първична светлина е спокойна и ясна, тя е динамична и в нея няма призраци и кошмари.
  Из книгата Окултно ученичество, 2012г.
  За да живее паразитът трябва да се храни. Ето защо той се старае да създаде погрешни убеждения, погрешни мисли, погрешни чувства". Те го наричат всичко това съновидения. Към тази област спадат страха, омразата, депресиите, кошмарите, които изработват съответни емоции, т.е. храна. Значи всеки, който има такива мисли и емоции, има и такива неща в себе си: или страх, или омраза, или депресии, или кошмари – паразитите много обичат тези неща, защото те изработват точно съответни емоции, т.е. храна.
  Из лекция Окултната мъдрост на Толтеките, изнесена на 3 август 2004г.
ОЩЕ РЕЗУЛТАТИ ЗА : "Кошмарите" ...