ТЕМИ: А-Я

default

Елеазар Хараш за ... Вампирите

  Вампирите не са само духове, те са и хора. Те носят злото със себе си. Трябва да се знае, че вампирите обладават надчовешка сила. Те са убедени, че когато пият кръвта на своите жертви, поддържат своя вечен живот – това е тяхно голямо заблуждение.

  Вампиризмът е свързан с една от най-мръсните страни на окултната история и на Черното Братство. Знае се, че в околностите на много замъци са изчезвали много хора. В миналото вампирите не са били приети от Църквите, т.е. не са получили Спасение – и това ги е тласнало към бездната на Злото. Те са същества, които са изгубили надеждата си за Спасение.
  Из идея за размишление Вампирите, 18 август 1995г.
  Когато се случи постоянно общуване на човека с компютъра, тогава имаме взаимен вампиризъм. Тогава няма прошка, човекът ще бъде погубен. Що се отнася до компютъра, той си търси хора-донори – ако може постоянно да залепнеш там, и накрая цялото ти развитие и енергия могат да бъдат ограбени.
  Из лекция Важни неща държана на 3.09.2013
  Ако сега сгрешиш в избора, един важен момент, ще носиш отговорност в своето бъдеще, тогава ще бъдеш ограничен. Когато в миналото човек е сгрешил в избора, сега няма напълно свободна воля. В миналото когато е сгрешил и е избрал злото, той сега няма напълно свободна воля. Дори има случаи, когато нищо не зависи от тях, става въпрос за тези, които са се превърнали в демони. Преди време ви загатнах, че има същества, които не могат да се развиват – в бъдеще ще имат възможност, от рода на вампири, демони и т.н. Те са се отдали в служба на злото, те не могат да се променят сега, за този етап. Има обсебени хора поради веригата от лоши избори в тяхното минало. Т.о., че те са избрали злото и то сега е заключило тяхната воля; ще видите много хора около вас със заключена воля.
  Из лекция за Предопределението държана на 18.07.1996
ОЩЕ РЕЗУЛТАТИ ЗА : "Вампирите" ...