Книги

default

Бяла магия, книга първа и втора - Елеазар Хараш & Авенир Халани

Автори: Елеазар Хараш & Авенир Халани
Жанр: Мистицизъм , Духовно развитие

Това е изключително силна книга ( съчетаваща 2 книги), която с няколко последователни теми за Окултните закони, Магията на постоянството, Магията на търпението, Магията на Словото, въвежда читателя към Законите на бялата магия и ключовете на Агарта.
Книгата съдържа безценни практически формули и упражнения, дадени от Елеазар Хараш, включително и тайни ватански формули, които доказано работят - безотказно!

Формули: за пречистване на кръвта; за лечение на болести; за пречистване на дома; за защита от врагове; за контрол на словото; за сила и младост; за свръх-воля; за пречистване на вода, храна и дрехи; за осветяване на вода и др.

Книгата е една от най-ценните книги на Елеазар Хараш, издавана през последните години. Много важно е да се прочетат задължително първите страници и теми, които са подготовка и натруване на сила за най-съществената част, която е в края на книгата! Четете цялата книга, а не директно финала, защото така ще отслабите силата си.

За да станеш Маг не се изисква време, ако очакваш тепърва да станеш Маг, това няма да се случи, ти вече си Маг, но първо трябва да извървиш Пътя на себепознанието, Пътя на Богопознанието, Пътя на Любовта, само така ще намериш Мага вътре в теб.

Пробуждането на Мага се случва неусетно, с много услия на волята, молитви, търпение, постоянство и Любов. 

Но, както всеки Път, така и този започва с първата крачка. Не отлагай първата крачка за утре, направи я още днес. Не я отлагай във времето, защото няма време.

Започнете с Решение - Решението да следвате Пътя на Любовта.
  • Бялата сила е лъчиста - тя диша Тишината
  • За Бялата сила няма препядствия - за нея всички неща са врати
  • Бялата сила е Извор, дълбоко скрит вътре в нас.

Можете да поръчате от:
portal12.bg www.svetanaknigite.com